GÅ MED I IDG EXPERT NETWORK OCH GÖR SKILLNAD FÖR SVERIGES IT-BESLUTSFATTARE

Är du en person som har insikter och kunskaper som kan hjälpa svenska it-beslutfattare att fatta bättre köpbeslut? Då är du en kandidat för vår nya satsning IDG EXPERT NETWORK. Det är ett nätverk med experter inom olika områden som brinner för att förse it-beslutsfattare på olika nivåer med idéer och kunskap till som leder till bättre it-investeringar.

Som expert får du en röst i IDGs redaktionella kanaler och sociala medier. Vi ger dig en möjlighet att nå ut med dina insikter och expertkunskaper till våra 600 000 unika besökare per månad. Det ger dig en personlig relation med målgrupper som vill veta mer om ditt expertområde, och därmed bidrar du till att fler fattar bättre it-beslut.

Hälsningar
Mats Brandon
Redaktionell projektledare IDG Expert Network
expertnetwork@idg.se

Tel: 08-453 61 49

Vi på IDG är övertygade om att it bygger ett bättre samhälle. Vi är övertygade om att den tekniska utvecklingen i grunden är bra. Vi gillar förändringen som den digitala transformationen medför. Vi är såklart medvetna om att detta innebär massor av utmaningar. Med IDG Expert Network adderar vi en dimension som gör att utmaningarna klaras av på ett ännu bättre sätt. Målet som du säkert nu förstår är att ge andra tillgång till din expertis och inte marknadsföra ditt företag eller dess produkter och tjänster.

Som medlem av IDG Expert Network skriver du om ämnen som är relevanta för våra och dina målgrupper. Du tycker det är kul att dela med dig av dina kunskaper och ge insikter som förbättrar mottagarens kunskaper. Och givetvis hänger du med i den allmänna it-utvecklingen och kan snabbt sätta nya trender i ett sammanhang.

Självklart ser vi till att coacha dig i ditt skrivande. Vi ger dig en kortare redaktionell utbildning i hur man attraherar läsare online och hur man skapar delbart innehåll. Vi ger dig regelbunden återkoppling på hur läsarna konsumerar dina texter och förser dig med förmåner som gynnar din roll som medlem av IDG Expert Network.

 

Kan du mer än andra - bli en expert du också!

Så, är detta något för dig?

Är svaret ja, vill vi att du fyller i ansökan till höger. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta mig direkt.

Bli läst av 600 000 unika besökare per månad

Dela din expertkunskap med Sveriges it-beslutsfattare

 Copyright © 2016 IDG International Data Group AB. All rights reserved.

Bli en av IDGs experter

Anmäl dig idag!

SKICKA ANMÄLAN

* Obligatoriska uppgifter

Fix the following errors:
Hide